۶۰ درصد پروتئین موجود در تخم مرغ در سفیده آن و ۴۰ درصد دیگر در زرده آن می باشد.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
باید کرفس را محافظ دستگاه گوارش دانست؛ این سبزی بهدلیل دارا بودن فیبر زیاد مانع از بروز یبوست شده و با تحریک ترشح بزاق و شیره معده به بهبود فرآیند هضم غذا کمک زیادی میکند؛ این امر موجب شده تا برای کسانی که گوارش آهسته یا ضعیف است، کرفس یک گیاه فوقالعاده باشد؛ این سبزی همچنین پوشش معده را تقویت کرده و مانع از تشکیل زخم معده میشود.
نتایج تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۴ انجام شده بود نشان داد که غذاهای حاوی فیبر مانند کرفس به هضم چربی در دستگاه گوارش کمک زیادی میکند.
بهتر است به خاطر داشته باشید که مصرف بیش از حد کرفس موجب اسهال میشود و افرادی که مشکل گوارشی دارند بهتر است کرفس را خام استفاده نکنند.
برخی از افراد تصور میکنند که تمام پروتئین تخم مرغ تنها در سفیده آن وجود دارد، در حالی که ۶۰ درصد پروتئین تخم مرغ در سفیده آن و ۴۰ درصد دیگر در زرده آن وجود دارد؛ از سوی دیگر بسیاری از مردم هم از چربی و کلسترول موجود در زرده تخم مرغ میترسند، اما زرده تخم مرغ ۱.۶ گرم چربی اشباع دارد که این میزان تنها ۸ درصد کل میزان مجاز مصرف روزانه برای بدن است.
زرده تخم مرغ سرشار از بسیاری از مواد مفید و مغذی مانند ویتامین A، D، ویتامین ب. ۱۲ بوده و به طور معمول حاوی ۴۸ میلی گرم سدیم و ۱۰۹ میلی گرم پتاسیم است.
دانشمندان ژاپنی دریافته اند که استفاده از واکسن آنفلوآنزا موجب کاهش احتمال مرگ در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی میشود.
این دانشمندان با بررسی پرونده پزشکی بیش از ۷۸ هزار نفر در کشورهای آمریکای شمالی، اروپا و آسیا، که نارسایی قلبی داشتند؛ دریافتند درصد مرگ و میر در افرادی که از واکسن آنفولانزا استفاده کرده بودند تا ۵۰ درصد کمتر از دیگران بود.
چای به عنوان یک نوشیدنی محبوب هواداران زیادی دارد؛ با این حال برخی از طعم تلخ چای معمولی خسته شدند؛ بهتر است بدانید که چای دارچین، چای سبز و چای ترش میتوانند جایگزینهای خوبی برای چای سیاه باشند.
در گذشته چای ترش یا چای قرمز به عنوان شاداب کننده و برطرف کننده بیماریهای قلبی مطرح بود؛ امروزه هم از چای ترش برای کاهش فشار خون و کنترل کلسترول خون استفاده میکنند.
چای سیاه آهن بدن را دفع میکند و به همین دلیل برخی از افراد از نوشیدن آن خودداری میکنند؛ در حالی که چای ترش علاوه بر اینکه آهن بدن را دفع نمیکند؛ منبع غنی آهن هم میباشد.
بعضی از مواقع قلب انسان ناگهان شروع به تند زدن میکند؛ این افزایش ناگهانی تعداد ضربان قلب افراد را نگران میکند.
تپش قلب ناگهانی خطرناک است و ممکن هشداری برای شروع یک مشکل قلبی باشد؛ با این وجود برخی از عوامل تپش قلب ناگهانی، چندان هم مهم نیستند؛ تپش ناگهانی قلب معمولا به دلیل اختلال در سیستم الکتریکی قلب و مشکلات امواج الکتریکی آن است؛ امواجی که سرعت عمل پمپاژ قلب را کنترل میکنند.
این اختلال در سیستم الکتریکی قلب به دلیل مشکلاتی همچون کهولت سن، آسیب در بافت قلبی، کم خونی، فشارخون پایین یا بالا، بیماری مادرزادی یا اختلال قلب، مصرف زیاد نوشابههای حاوی کافئین، ورزش غیر صحیح و بیش فعالی تیروئید بهوجود میآید.
سیگار کشیدن و مصرف الکل هم میتواند شمار تپشهای ناگهانی قلب را افزایش داده و خطر ایست قلبی را بیشتر کند.
انتهای پیام/